Træterrasser

Træterrasser

Har du planer om en ny træterrasse? Så står Tømrermester Claus Jensen parat til at bygge terrassen for dig. Vi er både stærke i kreative løsninger og i tegningsforståelse, hvis du allerede har en skitse eller tegning fra en havearkitekt.  

Vi lægger selvfølgelig ud med at tage en god snak med dig om dit terrasseprojekt. Det gælder både dine tanker om vedligeholdelse, dine ønsker til stil og udtryk, og dit budget. Vi bidrager med viden og erfaring om de forskellige materialers fordele og ulemper. Så taler vi os frem til en god løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Vi bygger i mange forskellige træsorter af hårdt træ, samt i komposit – hvis du ønsker minimal vedligeholdelse af terrassen. Brædderne kan skæres til og lægges i spændende mønstre, så du får et unik og anderledes udtryk på din terrasse. Vi kan bygge konstruktionen højt eller lavt, og med en eller flere trapper ned til haven.  Vi bygger gerne med skjult montering, hvilket beskytter både træ, skruer og søm mod rust og forrådnelse.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan få bygget din nye træterrasse til dig. Så kan du snart begynde at glæde dig til de gode dage i solen og de lune aftener udendørs!

 

Vil du vide mere?

 

Om Os

Tømrermester Claus Jensen ApS er et tømrerfirma med over 40 års erfaring og ekspertise i store og små tømrerarbejde.
Du er derfor i trygge hænder, når du vælger Tømrermester Claus Jensen ApS

Kontakt Os

Tømrermester Claus Jensen ApS
Algade 18B
4220 Korsør

Call Now Button