Køkkenmontage

Køkkenmontage

Har du købt et nyt køkken, som skal samles og monteres? Tømrermester Claus Jensen står for alt inden for køkkenmontage – uanset hvilket køkken, du har valgt.

Vi sørger for at samle alle elementer og skrue dit køkken godt og grundigt sammen. Vi sætter dit nye køkken smukt op, så det står stringent og snorlige som i kataloget eller udstillingsmodellen, der fik dig til at købe netop dette køkken.

Vi sørger naturligvis for at engagere elektrikere og andre håndværkere, når der er behov for det i køkkenmontagen. Vi har faste dygtige samarbejdspartnere, som vi ved leverer høj kvalitet.

Køkkenmontage på hele Sjælland. Vi monterer både køkkener for private kunder og for erhvervskunder, såsom entreprenører, der har brug for effektiv og professionel køkkenmontage i en hel stribe lejligheder i en større ejendom eller et boligselskab.

Vi yder altid god kundeservice, samt vejleder dig og giver inspiration og sparring, hvis du ønsker det. Sammen finder vi de bedste løsninger, der fungerer optimalt i din dagligdag. 

 

Vil du vide mere?

 

Om Os

Tømrermester Claus Jensen ApS er et tømrerfirma med over 40 års erfaring og ekspertise i store og små tømrerarbejde.
Du er derfor i trygge hænder, når du vælger Tømrermester Claus Jensen ApS

Kontakt Os

Tømrermester Claus Jensen ApS
Algade 18B
4220 Korsør

Call Now Button