Døre og vinduer

Døre/ vinduer

Når alle døre og vinduer skal udskiftes, er du meget velkommen til at kontakte Tømrermester Claus Jensen. Vi har mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer, så vi klarer dit projekt effektivt og professionelt. Det gælder uanset om du er privat boligejer eller du repræsenterer en boligforening, der skal have skiftet mange vinduer eller have monteret Glas/Alu-partier.

Vi kører med de gængse danske mærker såsom Rationel, Outline, Velfac, KPK og Velux. De tilbyder alle produkter af høj kvalitet, som lever op til danske standarder for bl.a. energibesparelse.

Vi påtager os al opmåling og bestilling af vinduer og døre, så ansvaret for at skaffe de rigtige størrelser hviler på os og ikke dig. 

Skal der laves hul i en lukket mur til en ny dør, et vindue eller et helt glasparti, så klarer vi også det. Vi samarbejder her med en dygtig murer, som reetablerer murværket i forbindelse med den nye åbning.

Vi vejleder dig gerne, når det kommer til at træffe beslutning om de forskellige løsninger. Vi har erfaringen og ved, hvad der virker, og hvilke løsninger andre kunder har været glade for.

Med mange års erfaring inden for nybyggeri, har vi en særdeles god tegningsforståelse, så vi også kan udføre arbejdet med et helt nyt og evt. arkitekttegnet hus eller tilbygning.

Udskiftning af døre og vinduer på hele Sjælland for såvel private kunder som erhverv. Kontakt os med det samme, så vi kan få en snak om dit projekt.

 

Vil du vide mere?

 

Om Os

Tømrermester Claus Jensen ApS er et tømrerfirma med over 40 års erfaring og ekspertise i store og små tømrerarbejde.
Du er derfor i trygge hænder, når du vælger Tømrermester Claus Jensen ApS

Kontakt Os

Tømrermester Claus Jensen ApS
Algade 18B
4220 Korsør

Call Now Button